Maatwerk websites

Altijd op maat

Wij bouwen alle websites volledig op maat. Geen WordPress-knaller, maar specifieke code voor jouw website om zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen afleveren.

Gemakkelijk aanpasbaar

Al onze sites bouwen we in ons eigen ontwikkelde TowerCMS. De website aanpassen doe je in het TowerCMS aan de 'voorkant' en niet in een ingewikkelde backend. Op deze manier zie je direct hoe je wijzigingen er uit komen te zien voor de websitebezoeker. 

Hoe gaan we te werk

  1. Je wil een nieuwe website, gaaf! We gaan om tafel bij jou of bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn om te kijken welke specifieke wensen er zijn.
  2. We gaan brainstormen over wat het beste bij je past en maken een offerte op maat.
  3. Akkoord? We bouwen een ontwerp / prototype op basis van je wensen. Dit controleren we samen met jou om een zo goed mogelijk design te creëren dat past bij je doelgroep.
  4. Design all good? We gaan terrorcoden! We bouwen alle websites from scratch, zodat de website alleen de code bevat die écht nodig is. (lees hier de voordelen van een custom CMS website)
  5. We sturen je de link door van de ontwikkelomgeving zodat je het resultaat kunt bekijken. Graag willen we zo veel mogelijk feedback ontvangen van jouw.
  6. Tekst vullen! Via ons TowerCMS kun je gemakkelijk zelf je website vullen & beheren.
  7. Website volledig gevuld & tevreden? We kunnen live! We zetten de knop om en kunnen feest-vieren :)
  8. We houden altijd periodiek contact om te kijken waar we de website kunnen optimaliseren. Tevens houden we alle laatste technieken in de gaten, updaten we achterliggende code, en nemen contact op als we denken dat iets beter kan.

Altijd up-to-date

Het TowerCMS wordt continu doorontwikkeld waardoor jij altijd gratis gebruikmaakt van de nieuwste functionaliteiten. We zorgen ervoor dat je site altijd up-to-date is en meegaat met de laatste technieken.

Uitgelicht werk

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

EFP

EFP

Brengt kennis bij elkaar

DaimoonMarket

DaimoonMarket

Connecting producers and tastemakers

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.