Kind kan de planning doen

CrewPlanner is ontstaan vanuit de gedachte plannen inzichtelijk te maken en alle administratieve rompslomp daaromheen te automatiseren. Tijdrovende telefoontjes, gecompliceerde excel-sheets en talloze mailtjes over en weer lossen simpelweg op door de kracht van het digitaliseren.

Zelf personeel plannen?

Image
Image
Image

Inklokken via app

Met de mobile app kunnen werknemers hun beschikbaarheid opgeven en alle geplande evenementen bekijken. Zodra een evenement is gestart kunnen werknemers zichzelf inklokken en aan het einde van de shift weer uitklokken. Bij het uitklokken worden alle documenten en aangiftes volledig automatisch aangepast. De gepresteerde uren worden geregistreerd en opgeslagen en zijn op te vragen in een overzicht.

Start it @KBC

CrewPlanner biedt veel toegevoegde waarde in de eventbranche. De KBC bank zag dit ook en selecteerde CrewPlanner voor hun Start up acceleration program. Enflow houdt veel terrorcode-sessies om deze start-up te laten groeien.

Slimme koppeling met RSZ België

Om de foutmarge van aangiftes te minimaliseren is er een automatische koppeling met de Rijksdienst voor Social Zekerheid (RSZ) ontwikkeld. De zogeheten Dimona's worden na het plannen automatisch aangemaakt en op tijd verstuurd naar de RSZ. Veel voorkomende Dimona-uitzonderingen voor alle statuten worden automatisch slim afgehandeld.

Wat dit project naar een hoger niveau heeft getild? Supersnel schakelen en efficiënte communicatie tussen de opdrachtgever en realisator. Bij Enflow werken we met current-sprints, #agile (klant kan meekijken tijdens de bouwfase) en een luisterend oor. 

Ontdek CrewPlanner

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

EFP

EFP

Brengt kennis bij elkaar

Pizzeria Is Morus

Pizzeria Is Morus

Kom eten bij de Italiaanse familie

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.