TowerCMS

De website aanpassen kun je zelf. Met het TowerCMS maak je eenvoudig pagina's aan en vul je deze met tekst en afbeeldingen. Tower wordt continu doorontwikkeld waardoor jij altijd gratis gebruik maakt van de nieuwste functionaliteiten. Benieuwd hoe eenvoudig Tower werkt?

Probeer de demo

What you see is what you get

De website aanpassen doe je in het Tower CMS aan de 'voorkant' en niet in een ingewikkelde back-end. Op deze manier zie je direct hoe je wijzigingen er uit komen te zien voor de website-bezoeker. 

Foto's & video's automatisch op maat

Upload je foto's & video's direct in je eigen bestandenbak, zonder deze eerst op maat te maken. TowerCMS zorgt er automatisch voor dat afbeeldingen en video's in het juiste formaat getoond worden.

Altijd up-to-date & overal toegankelijk

Het TowerCMS wordt continu doorontwikkeld waardoor jij altijd gratis gebruik maakt van de nieuwste functionaliteiten. TowerCMS is toegankelijk vanaf desktops, tablets en smartphones.

Uitgebreide statistieken

Nadat de website live gaat kun je vanuit het TowerCMS de website-statistieken bekijken van Google Analytics. De statistieken worden periodiek besproken en Enflow denkt mee over verdere verbetering.

HTTPS beveiligd

Websites die gebruik maken van het TowerCMS zijn standaard HTTPS beveiligd. De zoekmachines hechten meer waarden aan het HTTPS-certificaat en plaatsen deze websites hoger in de resultaten.

Uitgelicht werk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

nina.care

nina.care

Oppas of au pair?

DaimoonMarket

DaimoonMarket

Connecting producers and tastemakers

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.