Web app ontwikkelaar Alphen aan den Rijn

Het inzetten van een web app is de aangewezen manier om je te onderscheiden. Wil jij de volgende stap zetten en je website transformeren in een web app? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zijn Enflow, een web app ontwikkelaar in Alphen aan den Rijn en gaan graag met je zitten om met jou het perfecte visitekaartje neer te zetten.

Wat is een web app?

De naam zegt al een hoop: een web app is namelijk een applicatie die op een webbrowser gedraaid wordt. Een web app is op meerdere vlakken erg sterk: enerzijds steekt het met kop en schouders boven traditionele websites uit en anderzijds is het veel toegankelijker dan een normale app. In beide gevallen zijn er een aantal voordelen.

Voordelen web app ten opzichte van een traditionele website

Wanneer je een website geschikt wilt maken voor mobiele bezoekers, dan doe je dit doorgaans door hem ‘responsive’ te maken. Dat betekent dat een website automatisch zijn lay-out aanpast aan het formaat beeld van het apparaat van de bezoeker om content goed aan alle gebruikers weer te kunnen geven. Wanneer je in plaats van een responsive website een web app ontwikkelt, dan is er sprake van de volgende pluspunten:

  • Gemakkelijk mobiel te gebruiken: De website is volledig ingericht voor mobiele gebruikers en werkt daarom enorm fijn
  • Het werkt ook offline: Waar je voor andere websites altijd internet nodig hebt, is dat bij een web app niet nodig. De browser slaat de website namelijk automatisch op zodat hij later opnieuw bekeken kan worden.
  • Het is mogelijkheid om push-notificaties te sturen: Met een web app kun je je bezoekers ook push-notificaties sturen, waardoor je ze snel van updates op de hoogte kunt stellen.

Voordelen web app ten opzichte van een native app

Een web app is een stuk toegankelijker dan een normale/native app. Doordat hij met een browser te laden is, brengt het een aantal voordelen met zich mee:

  • Hoeft niet geïnstalleerd te worden
  • Hij is altijd up-to-date
  • Een web app is indexeerbaar

Zoals je ziet heeft een web app aardig veel overeenkomende kenmerken met websites als progressieve web apps.

Web app ontwikkelaar Enflow uit Alphen aan den Rijn

Enflow is een deskundige web app ontwikkelaar uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de realisatie van web apps. Neem een kijkje bij ons werk of neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Uitgelicht werk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

DaimoonMarket

DaimoonMarket

Connecting producers and tastemakers

nina.care

nina.care

Oppas of au pair?

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.