Professionele website laten maken: Kosten & Prijs

Eigenlijk ontkom je er niet meer aan: als je een nieuwe website wilt laten maken kom je al snel uit op een professionele website. Met een standaard kant-en-klare website schiet je vandaag de dag te kort. Hoewel men steeds vaker wijst naar een professionele website laten maken, blijkt dat er nog veel vragen bestaan over de kosten waar men rekening mee moet houden. In dit artikel duiken we in op de mogelijke kostenposten die de prijs van een professionele website bepalen. Ook duiken we in de verschillen op het gebied van prijs van een professionele en een kant-en-klare website.

Kostenposten van een website laten maken

De prijs van een professionele website laten maken hangt af van een aantal factoren. Zo is het natuurlijk de grote vraag wat je precies voor een website wilt laten maken: is er bijvoorbeeld sprake van een web applicatie of een progressieve web app laten maken in plaats van enkel een online visitekaartje realiseren? De volgende kostenposten dragen vaak bij aan de totale kosten van een professionele website:

  • Behoeftes en wensen van de professionele website: welke functionaliteiten moet de website straks gaan bieden?
  • De totale grootte van de website: hoeveel pagina’s zal de professionele website in beslag nemen?
  • Soort website: gaat het om een webshop of is het enkel een informatie website?
  • Tijd: natuurlijk speelt tijd ook een rol. Hoeveel tijd investeer jij bijvoorbeeld zelf in het vooronderzoek van jouw idee?

Op basis van bovenstaande verzameling, maken wij een offerte op. Deze offerte kan bijgeschaafd worden om aan te sluiten bij jouw wensen voor het maken van een professionele website.

Verschil professionele website en kant-en-klare website

Waarom zou je niet kiezen voor een kant-en-klare website? Dit is toch véél goedkoper? Helaas is dit een bewering die velen hebben, die in veel gevallen niet op waarheid bewust is. Achteraf blijken er juist enorm veel kosten gemaakt te worden om de website alsnog te customizen. Iets wat bij een professionele website vaak stukken makkelijker gaat.

Bij Enflow bouwen wij websites en web applicaties met ons eigen TowerCMS, een custom CMS met veel voordelen. Onze programmeurs uit Alphen aan den Rijn kunnen het CMS aanpassen, zodat het past bij jouw wensen en behoeftes. Dit gaat vaak stukken sneller (en beter) dan bij een kant-en-klare oplossing als Wordpress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een professionele website op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijke kosten voor jouw idee voor een professionele website? Laat de website die jij voor ogen hebt door ons offereren en krijg een goed idee van de kosten en prijzen. Kom vrijblijvend in contact met Enflow.

Neem contact op

Uitgelicht werk

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

DaimoonMarket

DaimoonMarket

Connecting producers and tastemakers

EFP

EFP

Brengt kennis bij elkaar

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.