Hulp bij digitale transformatie

Steeds meer bedrijven voeren digitale updates door om daarmee weer in een nieuw jasje gestoken te worden. Het kan hierbij gaan om uiterlijke aanpassingen - denk aan een nieuw design voor een website - tot aan technische proces optimalisaties. Bij Enflow bieden we op maat hulp bij een digitale transformatie. Wij vertalen jouw digitalisatie wensen om naar online optimalisaties en denken met onze ervaringen mee hoe het nóg beter zou kunnen.

Ondersteuning bij digitale transformatie

Bij Enflow bieden we optimale ondersteuning bij digitale transformaties. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van online op maat oplossingen, weten wij als geen ander hoe wij digitale transformaties kunnen realiseren. Hierbij kan er sprake zijn van drie soorten behoeftes:

  • Je weet reeds wat er moet veranderen: het kan goed zijn dat jij al een goed idee hebt voor een digitale transformatie. Denk aan een flinke verbetering in een digitaal werkproces.
  • Je weet dat er wat moet veranderen, maar weet niet hoe: je hebt het gevoel dat een specifieke activiteit of online proces met de techniek van vandaag de dag beter zou moeten kunnen, maar je hebt geen idee hoe dit het beste kan gebeuren.
  • Je wilt een heads-up van mogelijke verbeteringen: je hebt behoefte aan een check door onze programmeurs uit Alphen aan den Rijn, om in te kunnen schatten of er voordelen te behalen zijn met een digitale transformatie.

Voor alle situaties staan wij voor je klaar: een consultant digitale transformatie kan zowel behoeftes en wensen vertalen naar optimalisaties, als het inschatten en uitwerken hoe processen beter zouden kunnen zonder dat je hier zelf de oplossing voor hebt.

Voorbeelden van hulp bij digitale transformatie

Laten we voorop stellen dat digitale transformatie meer is dan digitaliseren. Het is juist de combinatie van digitaliseren én transformeren van huidige bedrijfsprocessen naar een meer digitaal georiënteerd bedrijf of organisatie. Om wat meer duidelijkheid te bieden over de mogelijke hulp bij digitale transformatie die Enflow kan bieden, zetten we wat voorbeelden op een rij.

  • In kaart brengen van verbeteringen van bedrijfsprocessen: bij Enflow kunnen wij hulp bieden bij het in kaart brengen van mogelijke verbeteringen van huidige bedrijfsprocessen. Zo kunnen wij een digitalisatie slag slaan in processen die al jarenlang hetzelfde uitgevoerd worden, om daarmee een verbetering te realiseren op verschillende vlakken.
  • Uitvoeren van digitalisatie wensen: niet alleen het in kaart brengen behoort tot onze expertise. Ook eerder aangekaarte mogelijkheden of door jou gewenste transformaties pakken we met beide handen aan!

Schakel Enflow in voor ondersteuning van A tot Z

Deskundige hulp bij de digitale transformatie van jouw bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact op met Enflow om de mogelijkheden te bespreken óf om onze experts een kijkje te laten nemen naar de winkansen op het gebied van digitalisatie in jouw onderneming!

Neem contact op

Uitgelicht werk

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

nina.care

nina.care

Oppas of au pair?

redirect.pizza

redirect.pizza

Not for eating purposes

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.