Consultant Digitale Transformatie

Is de huidige manier van werken nog wel zo efficiënt of kan het stukken sneller en slimmer? Een digitale transformatie is tegenwoordig een veel gemaakte stap door verschillende bedrijven. Van bedrijven die al jarenlang dezelfde processen volgen tot start-ups die op willen schalen naar een hoger level. Het is vaak slim om gebruik te maken van een consultant bij digitale transformatie processen. Zo staat deze buiten het bedrijf voor een neutraal beeld en is er vaak sprake van expertise op dit vakgebied.

Wat verstaan wij onder een digitale transformatie?

Onder een digitale transformatie verstaan wij de stap die bedrijven zetten om meer gebruik te maken van de toenemende digitalisering. Dit kan zowel gaan om bedrijfsactiviteiten en processen als planning van werknemers en klantbeheer. Met de toenemende mogelijkheden op het gebied van digitalisering kunnen processen verbeterd en versneld worden. Hierbij wordt er vaak een voordeel behaald op efficiëntie en duurzaamheid.

Waarom een consultant voor digitale transformatie inschakelen?

Het is in onze ogen altijd slim om gebruik te maken van een consultant die - juist - buiten het bedrijf staat. Deze consultant bekijkt bedrijfsprocessen vanuit een neutraal oogpunt en gaat niet mee ‘in de sleur’ van het bedrijf. Tijdens het proces is het dan ook belangrijk dat deze digitale transformatie consultant de nodige informatie krijgt, maar hier altijd met een open mind mee om gaat. De voornaamste voordelen op een rij:

  • Staat buiten de organisatie: hierdoor kan de consultant een neutraal beeld krijgen van de huidige processen. Is het wel zo ‘handig’ zoals het nu gaat?
  • Expertise op het gebied van digitalisering: bij Enflow hebben we reeds bedrijven geholpen met de stap richting een meer digitale onderneming.
  • Grote pluspunten binnen het bedrijf: zoals we net al hebben aangegeven zijn er verschillende voordelen te behalen binnen het bedrijf. Zo kunnen processen efficiënter plaatsvinden, maar kunnen er ook voordelen behaald worden op het gebied van duurzaamheid.

Enflow: consultant tijdens een digitale transformatie

Bij Enflow helpen wij graag bij digitale transformatie. Wij bieden hulp bij een digitale transformatie van begin tot eind. De invulling van onze consultant activiteiten zijn geheel afhankelijk van het bedrijf, de huidige processen en de mate van digitale transformatie. Voor wij aan de slag gaan vindt er dan ook een uitgebreid gesprek plaats en verdiepen wij in ons in de huidige bedrijfsprocessen. Op basis van onze bevindingen leggen wij een duidelijk en gestructureerd plan voor met de te nemen stappen richting een meer digitale onderneming.

Schakel ons in voor een digitale transformatie!

Benieuwd geworden wat wij van Enflow voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van digitalisering? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze digitale transformatie aanpak!

Kom in contact

Uitgelicht werk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

DaimoonMarket

DaimoonMarket

Connecting producers and tastemakers

EFP

EFP

Brengt kennis bij elkaar

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.