Hulp bij startup

Je hebt hét idee en staat te trappelen om van start te gaan. Je hebt een plan voor een platform wat onderscheidend is, wat nog niet ontwikkeld is en waar mensen op zitten te wachten. Tijd om te beginnen met het opzetten van een succesvolle onderneming! Hulp bij startup nodig? Lees hieronder verder!

Enflow biedt hulp bij startup tijdens en na het ontwikkelen van het idee

Van plan om te beginnen met jouw startup? Wij gaan graag met je in gesprek, waarbij jij je idee kunt pitchen. Waarom is jouw idee zo interessant, wat ben je precies van plan en hoe heb je het ongeveer voor ogen? Wij helpen je bij jouw startup waar nodig op verschillende manieren. Dit doen we niet alleen tijdens het ontwikkelen van het platform, ook nadat het platform live gegaan is, blijven we hulp bieden. Bekijk de verschillende manieren van hulp die wij een startup kunnen bieden.

Hulp bij realisatie van het platform achter de startup

We gaan met je in gesprek om meer te weten te komen over het idee van jouw startup. We gaan aan de slag met het schetsen van het platform, ontwikkelen deze in overleg en leveren het platform uiteindelijk op. Tijdens dit proces bieden we hulp bij vragen over technische mogelijkheden, ontwikkeling en optimalisaties van het platform.

Hulp bij doorontwikkeling van jouw startup

Zelfs nadat wij jouw idee hebben ontwikkeld, bieden we hulp bij de doorontwikkeling van jouw startup. Het platform is nooit af: denk aan nieuwe technologieën, verschillende zaken die nóg beter kunnen en online ontwikkelingen die we mooi door kunnen voeren.

Werkwijze Enflow van hulp bij startup

Bij Enflow begeleiden we startups van idee tot succesvolle onderneming. Hieronder hebben we onze werkwijze voor hulp bij startup beschreven.

Goed gesprek over jouw startup idee

Allereerst gaan we met je in gesprek, waar jij je idee kunt pitchen. Waarom is het idee achter jouw startup zo speciaal, wat voor waarde voegt het toe voor bezoekers van het platform én hoe denk jij dit tot een succesvolle onderneming te maken? Vragen die ons meer inzicht geven in jouw startup idee.

Design & UX van startup uitwerken

Als we een goed beeld hebben gekregen van jouw startup idee gaan wij aan de slag met het design. Dit doen we niet alleen: samen gaan we om de tafel, zodat wij vervolgens de eerste versie van het prototype kunnen uit te werken. Nadat de eerste versie is uitgewerkt delen we dit met jou, zodat jij ons kunt voorzien van eventuele feedback.

Developen van jouw startup idee

Tevreden over het design van het prototype? Dan gaan wij aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van het platform achter jouw startup. Tijdens het coderen van het platform komen er vaak wat punten naar boven die we samen nog door kunnen nemen. Met behulp van een develop-omgeving kun jij tijdens het ontwikkelen een oogje in het zeil houden.

Testen en fine-tunen van het platform

Als het platform ontwikkeld is gaan we met behulp van uitgebreide tests het platform fine-tunen. Nadat wij klaar zijn met testen ga jij aan de slag met het grondig testen van het platform. Feedback uit deze testen verwerken wij gelijk door.

Oplevering van het platform achter jouw startup

Alles getest? Dan zijn we klaar om live te gaan. Samen met jou zetten we het platform live. Uiteraard vieren we dit met een drankje!

Hulp bij startup na livegang

Een platform is nooit af. Denk aan nieuwe mogelijkheden en diverse ontwikkelingen op online gebied. Daarom bieden we ook hulp bij jouw startup, nadat het platform live gegaan is. Wij houden de ontwikkelingen en trends nauw in de gaten. We delen onze kennis graag met je, zodat we samen jouw startup kunnen blijven verbeteren! Hulp bij jouw startup nodig? Neem contact met ons op voor diverse mogelijkheden.

Uitgelicht werk

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

EFP

EFP

Brengt kennis bij elkaar

Pizzeria Is Morus

Pizzeria Is Morus

Kom eten bij de Italiaanse familie

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.