Apps laten maken Alphen

Wanneer jij een goed idee hebt voor een app, wil je deze zo snel mogelijkheid leven inblazen. Je hebt goed nagedacht over de toegevoegde waarde voor de gebruiker en interessante toepassingen op een smartphone of tablet. Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een partner waar apps laten maken dagelijks op het programma staat. In andere woorden: een bedrijf die weet waar je op moet letten bij apps laten maken en je hierin graag van begin tot eind ondersteunt.

Apps laten maken: waar moet je aan denken?

Bij het laten maken van apps zijn er aantal zaken waar je goed over na moet denken. Zo is niet alleen het wenselijke platform voor jouw app een belangrijke factor, maar ook het budget en het vinden van de juiste partner. Laten we een aantal punten op een rij zetten waar je goed naar moet kijken.

Voor welk platform wil je apps laten maken?

Bij apps laten maken komt al snel de vraag: wie gaat straks de app gebruiken en in welke situatie gebruiken ze deze? Zijn het op het moment van gebruik, gebruikers van een smartphone of tablet? Daarbij kun je ook nadenken of je de app wilt laten maken voor iOS of Android gebruikers. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om een app universeel te laten maken: zo kunnen gebruikers van verschillende softwareprogramma’s en devices gewoon jouw app gebruiken.

Budget voor het laten maken van apps?

Het is slim om ook alvast na te denken wat jouw budget is voor het laten maken van apps. De totale prijs van het laten maken van apps is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • De functie van de apps: hoeveel functies heeft jouw app-idee en hoe ingewikkeld zijn deze?
  • De toepassingen van de apps: wil je werken met een koppeling van de camera of microfoon? Toepassingen bij apps zijn belangrijk bij een goede prijsindicatie.
  • De tijd waarin jij de apps wilt laten maken: heb je er spoed bij of kun je het ontwikkelproces uitsmeren over een langere periode. Ook dit wordt vaak meegenomen bij een offerte.
  • Het platform waarvoor je de apps wilt laten maken (wellicht universeel?): er zijn verschillen in het aantal uren werk wanneer je apps voor een specifiek programma laat maken, of juist een universeel variant op de markt wilt brengen (bijvoorbeeld voor zowel iOS als Android).

Zorg ervoor dat er niemand met jouw idee vandoor gaat

Je wilt natuurlijk niet dat jij straks je idee oppert aan een maker van apps en dat deze er straks mee vandoor gaat. Daarom is het ontzettend belangrijk om je idee in het begin niet aan teveel mensen te vertellen. Daarbij is het aan te raden om bij het opvragen van een offerte of het communiceren van jouw idee aan een app-maker, altijd duidelijke afspraken te maken over het geheimhouden van jouw boodschap.

Ga op zoek naar een maker van apps dichtbij!

Ten slotte raden we je aan om op zoek te gaan naar een partner of maker van apps die dichtbij jouw te vinden is. Je kunt dan namelijk op zoek gaan naar bedrijven of personen die ervaringen hebben met het bedrijf dichtbij en wanneer je in zee gaat met dit bedrijf kun je er natuurlijk makkelijk naar toe rijden.

Enflow uit Alphen helpt je graag van a tot z

Zelf bouwen we dagelijks apps bij Enflow. Wij helpen en assisteren personen met hun idee voor apps en adviseren hierbij van a tot z. Ook tackelen wij het feit dat je dient na te denken of je de app wilt laten maken voor iOS of Android. Wij werken namelijk met een eigen ontwikkelde ‘hybrid technologie’. Dit houdt in dat wij apps maken die geschikt zijn voor zowel iOS als Android. Wij hebben diverse apps gemaakt voor verschillende bedrijven. Bekijk ons werk en krijg een goed idee van onze werkzaamheden. Een goed voorbeeld van een door ons gemaakte app is bijvoorbeeld CrewPlanner.

Locatie van Enflow in Alphen

Enflow is gevestigd in Alphen. Mocht jij op zoek zijn naar apps laten maken in Alphen en dus een partner in de buurt zoekt, komen we graag met je in contact. Bekijk op het kaartje hieronder waar wij in Alphen te vinden zijn, zodat we binnenkort jouw idee voor apps laten maken kunnen bespreken!

Contact voor apps laten maken

Wil je meer te weten komen over onze werkzaamheden of hoe wij apps maken? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen! Wij staan je graag te woord en denken met je mee en houden jouw app-idee natuurlijk geheim ;). Ook als je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor het laten maken apps kun je ons altijd een bericht sturen.

Contact opnemen

Uitgelicht werk

CrewPlanner

CrewPlanner

Kind kan de planning doen

Het Wijkkompas

Het Wijkkompas

Navigeren naar een duurzame wijk

DaimoonMarket

DaimoonMarket

Connecting producers and tastemakers

EFP

EFP

Brengt kennis bij elkaar

Vraag maar raak! 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.