Support » Mailcoach

Hoe verstuur ik een campagne?

Met deze handleiding kun je met Mailcoach eenvoudig campagnes versturen.

Indien er vragen zijn kun je altijd contact opnemen via support@enflow.nl of 0172 700 568.

Stap 1: Open Mailcoach.

Stap 2: Klik op de knop ‘Campagne aanmaken’.

Stap 3: Vul de velden in en klik op ‘Campagne aanmaken’.

• Naam: Vul hier een passende naam in voor je campagne.
  • E-maillijst: Kies de e-maillijst die je wilt gebruiken voor deze campagne.
  • Template: Kies de template die je wilt gebruiken voor deze campagne.

Stap 4: Klik bovenin op het tabje ‘Inhoud’. Hier kun je de template personaliseren voor jouw specifieke campagne.

Om de template te personaliseren klik je op het element dat je wilt wijzigen. In het menu aan de rechterkant van het scherm verschijnen dan opties voor het wijzigen van dat specifieke element.

Stap 5: Klaar met wijzigen? Klik op de knop ‘Bewaar inhoud’ onderaan het scherm.

Stap 6: Klik vervolgens bovenin op het tabje ‘versturen’.

Stap 7: Controleer de gegevens en verzend eventueel een test e-mail naar jezelf om het resultaat te controleren.

Stap 8: Klik op de knop ‘Nu verzenden’ en vervolgens op ‘... e-mails verzenden’. Je campagne is verzonden.

Andere artikelen uit deze categorie

Vraag maar raak!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.