meet the
experts

Wij zijn Ron & Michel. Wij zetten krachtige ideeën om in digitale realisaties. Niets houdt ons tegen of belemmert ons. Die vrijheid zorgt ervoor dat we overal oplossingen in zien. Dat is wat ons creatieve & technische proces en het uiteindelijke resultaat zo sterk maken.

Listen & Sharpen

Natuurlijk heb jij als ondernemer dat ene briljante idee in je hoofd. Enflow luistert, denkt mee en verbetert waar nodig het idee om tot die perfecte oplossing te komen. Het is dus niet 'u vraagt, wij typen', maar samen achter het idee staan.

Sketch & Develop

Als het idee eenmaal staat, starten we de bouwfase. De eerste stap in deze fase bestaat uit ontwerpen; denk aan een UX-design waar eindgebruikers blij van worden, of een strakke lay-out die het oog prikkelt. Nadat er een klap op het ontwerp gegeven is, begint het developen. Custom code, getypt voor jouw applicatie, altijd met de laatste technieken.

Deliver & Maintain

En dan is het zover, de applicatie of website gaat live! Genoeg reden voor een feestje? Ook ná de oplevering plant Enflow periodiek evaluatiegesprekken in om de voortgang te bespreken. Op de achtergrond zorgen we ervoor dat het opgeleverde product technisch up-to-date blijft en snel blijft draaien op ons eigen Skyline cluster.

"Hoe complexer de vraag, hoe leuker ik het vind. Dan zie ik er een uitdaging in. That's how I roll."

Michel Bardelmeijer

technical guru

"Ik word blij van creëren. Creaties samen met de klant tot een succes maken, dat proces vind ik mooi."

Ron Kesting

creative concepts